Bismuth Balanced Fund

0
837

Investavimo strategija

Bismuth Balanced Fund- Informuotiesiems investuotojams skirto  „Bismuth Structured Products Fund“ subfondas, kurio lėšos investuojamos tik į sverto neturinčias perleidžiamas struktūrines finansines priemones, kurių grąža gali priklausyti nuo įvairių kitų finansinių priemonių ir kurios gali turėti tam tikrą nominalios investuotos sumos apsaugos lygį, neskaitant emitento kredito rizikos.

Subfondas planuoja investuoti nuo 25% iki 50% savo GAV į kapitalo apsaugą turinčias struktūrines finansines priemones.

Subfondas nenaudoja lyginamojo indekso.  Atsižvelgiant į investavimo strategiją, subfondas pasilieka teisę iki 100% GAV laikyti pinigų rinkos priemonėmis, atsižvelgdamas į situaciją finansų rinkose.

Taikomi mokesčiai

Rizikos ir grąžos pobūdis

Šioje rizikos skalėje esančios kategorijos rodo santykį tarp rizikos ir galimos grąžos. Kuo aukštesnė kategorija, tuo didesnė galima grąža, bet ir didesnė rizika. Žemiausia kategorija dar nereiškia, kad investicija yra nerizikinga. Analizuojamas fondas priklauso 6 kategorijai, tai reiškia, kad jo rizika yra aukšta.

Istoriniai veiklos rezultatai

Praėjusiais metais fondas uždirbo 14,1 proc. pelną. Žemiau esančiame grafike galima matyti, kokį rezultatą analizuojamas fondas pasiekė kiekvienais metais nuo savo veiklos pradžios.

Duomenys atnaujinti: 2020 02 12. Daugiau informacijos apie šį fondą galite rasti paspaudę šią nuorodą.

NĖRA KOMENTARŲ